Foreningen Straatag er en interesseforening for dig, der selv har stråtag og /eller ønsker at være med til at bevare alle stråtage på almene, fredede og bevaringsværdige bygninger af betydning for den danske bygningskultur.

Slide 1
Image is not available

Brand er en alvorlig sag for alle, særligt gamle uerstattelige bygninger og i særdeleshed stråtækte bygninger. Selvom der ikke er dokumenteret bevis for, at stråtækte huse brænder oftere end huse med fast tag, er det en alvorlig sag.

Image is not available

Foreningen tager årligt på flere spændende ture for at se på historiske bygninger med kompetente håndværkere og videns personer. Det står lidt på standby her i Corona tiden. Men klik forneden og kom ind og se nogle af de små film, der er optaget ved tidligere begivenheder.

Image is not available

Vi samler mange gode råd til hvordan du vedligeholder dit smukke gamle hus, ligesom vi altid kan henvise til kompetente firmaer og personer, der kan hjælpe dig. Tag et kig ind på vores sider om vedligeholdelse eller kontakt vores bestyrelse.

Slide 1

Det kræver lang uddannelse og godt håndelag at lægge et stråtag rigtigt